07.04.2017.escrit per marc

Si la teva empresa no té web, no existeix

És el moment de començar a introduir-nos en el món online, és l’hora d’entendre i processar la importància que la imatge d’empresa té a internet, ja es torna una obligació per a les empreses  desenvolupar la seva presència digital.

La pregunta que llanço és: perquè encara hi ha empreses que no tenen web?

És un fet internacional que l’aplicació de noves tecnologies i el desenvolupament d’un lloc web, està directament relacionat amb l’augment de les vendes, la productivitat i la internacionalització dels productes, serveis i marques.

Escolto dir, “som una empresa petita, encara no tenim web”. Alguns veuen en això un argument vàlid a on s’amaguen, però els que estem en aquest tema veiem una “oportunitat” de competir d’igual a igual, amb estratègies. Entrar a un univers de negocis i clients afins, creuar fronteres, traçar confiança cap al teu producte o servei i potenciar la credibilitat de la teva empresa a nivell comercial.

Internet, ja és part del nostre dia, de la nostra vida. El creixement d’una empresa depèn en el seu conjunt de la seva presència digital. És la manera d’oferir atenció, informació i imatge les 24 hores del dia. El client del podrà informar-se sobre l’empresa, els seus productes i ofertes independentment de l’hora i el lloc en què es trobi.

Gairebé tots els dies naveguem per Internet, i la majoria de pàgines les visitem molt ràpid, de manera que no només és tenir una “pàgina web”, sinó que expressi, en 20 segons, tots els avantatges i beneficis que et permetin oferir de forma funcional i pràctica el saber fer de la teva empresa.

Pensa que els clients han canviat la forma de comunicar-se i trobar una necessitat. És hora que aprofitis aquesta eina de comunicació per estructurar el futur empresarial i familiar. A què estàs esperant! L’eina que opera a tot el món és internet, ens permet accedir a infinitat de recursos, conèixer informació, obtenir coneixement i trobar empreses amb facilitat. Publicitat constant.

La teva empresa, productes i serveis estan actius i disponibles sempre, des de qualsevol part de món. Amb un lloc web, potencials clients poden informar-se dels teus productes i serveis. A més, no només promociona la teva empresa, també pots rebre missatges dels visitants a través d’un formulari de contacte. La presència a internet  potència i reforça la imatge corporativa de la teva empresa. Et permet explicar als teus clients objectius; que la teva empresa està actualitzada, a l’avantguarda en tecnologia, productes i innovació.

Sigui quina sigui la naturalesa de la teva empresa o negoci, l’objectiu comercial que persegueixi i abast local, nacional o a nivell mundial que tingui com a meta, has d’aparèixer a Google. És important que la teva web sigui pensada i desenvolupada per professionals del sector, que entenguin i pensin amb empatia estratègica, perquè d’aquesta manera la impressió que tingui qui visita la mateixa.